Beautiful things don't ask for attention.

Toimitus- ja palautusehdot

Yleiset toimitusehdot 

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT
Verkkokaupamme toistaiseksi voimassaolevat toimitus- ja maksuehdot.

YLEISTÄ
Verkkokauppamme tuotteita myy Naka Finland Oy, Y-tunnus 2939590-7. Myymme verkkokaupassamme tuotteita täysi-ikäiselle yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Mikäli haluat tilata tuotteita EU:n alueelle tai Eu:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@nakafinland.fi. 
Tehdessäsi tilauksen verkkokaupastamme, sitoudut voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin.
HINNAT
Tuotteiden hintoihin sisältyy arvolisävero 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 
Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§).
TILAAMINEN
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.nakafinland.fi. Nopeuttaaksesi tilausprosessia, voit rekisteröityä ja luoda asiakastilin. Tilauksen tekeminen reksteröitymättä on myös mahdollista. 
Huolehdi tilatessasi, että antamasi tiedot ovat oikeita ja ajantasalla. Kun tilaus on tehty, saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli luot sivuillamme asiakastilin, voit tarkastaa myös sen kautta tilauksen sisällön. 
Jos tarvitset apua verkkokaupan käytössä, ole yhteydessä sähköpostitse myynti@nakafinland.fi.
TOIMITUSAIKA
Käsittelemme ja lähetämme tilauksia arkipäivisin. Tuotteet pakataan ja lähetetään yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta tai maksun saamisesta. Tilausten ruuhkautuessa käsittely ja lähetys voivat kuitenkin viivästyä. Kotimaan toimitukset ovat pääsääntöisesti perillä 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä ja EU-alueen toimitukset ovat pääsääntöisesti perillä 2-5 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. 
Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen verkkokaupan sivuilla.
Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, jolloin maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.
TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Tilaukset toimitetaan Postin noutopisteeseen. Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut.
TOIMITUSKULUT SUOMEEN
Nouto sovitusti ilman toimituskuluja. Lähetettävistä ostoksista perimme toimituskuluina 6 €.
TOIMITUSKULUT EU-ALUEELLE 
Toimituskulut EU-alueelle 10€. Mikäli kassalla ei voi valita maata, johon haluat toimituksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@nakafinland.fi.
Pidätämme oikeuden olla lähettämättä tilausta, tässä tapauksessa maksettu summa palautetaan asiakkaalle. 
Mikäli tilaat tuotteita EU:n tulli- tai veroalueen ulkopuolelle, huomaathan että vastaat itse tulli-, vero- ja muista mahdollisista lisämaksuista lähetyksen saapuessa. Tullimääräykset vaihtelevat maittain, lisätietoa saat kyseessä olevan maan tulliviranomaisilta.

 

PALAUTUSEHDOT

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: myynti@nakafinland.fi, niin toimitamme sinulle palautusta koskevat lähetysohjeet.


Palautus on lähetettävä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kun palautat ostoksesi, ota talteen lähetyksestä saamasi kuitti. Naka Finland Oy ei voi hyvittää palautusta, mikäli lähetys on kadonnut. Rahat palautetaan, kun palautus on vastaanotettu, tarkastettu ja hyväksytty. 
Naka Finland Oy vastaa palautuksen kustannuksista. 

KULJETUSONGELMAT, VIRHEELLINEN TAI VIALLINEN TUOTE
Vastaanottaessasi lähetyksen tarkasta se viipymättä. Mikäli paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle. Jos huomaat paketin vauriot vasta avaamisen jälkeen ja tuotteita on rikkoontunut, tulee lähetys toimittaa mahdollisimman pian kuljetusyhtiölle ja tehtävä asianmukainen reklamaatio. Ilmoita asiasta sähköpostitse myös Naka Finland Oy:lle osoitteeseen: myynti@nakafinland.fi. 
Ennen tuotteiden käyttöönottoa, tarkista, että tuotteet vastaavat tilattua. Mikäli lähetyksessä on mukana vääriä tai ylimääräisiä tuotteita, pakkauksia ei tule avata eikä tuotteita tule ottaa käyttöön. Ole tällöin välittömästi yhteydessä Naka Finland Oy: myynti@nakafinland.fi. Mikäli tuotepakkaukset on avattu tai vääriä/ylimääräisiä tuotteita on käytetty, ei niitä voida hyvittää asiakkaalle. 
Mikäli lähetyksessä on viallisia tuotteita, ole yhteydessä Naka Finland Oy: myynti@nakafinland.fi. Vika tulisi dokumentoida esim. valokuvin. 
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Naka Finland Oy korvaa vääräksi tai vialliseksi vahvistetun tuotteen uudella tuotteella, mikäli mahdollista. Jos tuotetta ei voida korvata, tuotteesta maksettu summa hyvitetään asiakkaalle.
Huomaathan, että käsin valmistetuissa tuotteissa voi olla epäsäännöllisyyksiä, joita ei katsota tuotevirheiksi vaan osaksi tuotteen luonnetta.
 
LUNASTAMATON PAKETTI
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä perimme erillisen 15 € maksun.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN 
Asiakkaalle on oikeus peruuttaa tilaus. Peruuttamisilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran tilauksesta. Huomaathan kuitenkin, että kun tilaus on maksettu se siirtyy käsiteltäväksi eikä tilausta voi enää muuttaa. Tilaukset lähetetään pääsääntöisesti 1-2 vuorokauden kuluessa tilauksesta. 
Peruuttamisilmoituksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@nakafinland.fi, ilmoitamme tällöin viipymättä peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Peruuttamisilmoituksessa on mainittava seuraavat seikat: tilausnumero, asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauspäivä, vastaanottopäivä, tilatut tuotteet ja päiväys. 
Tavarat on lähetettävä takaisin Naka Finland Oy:lle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat lähetetään takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

VASTUUNRAJAUS
Naka Finland Oy:n verkkokauppa esitellään sellaisena kuin se on. Naka Finland Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustoa asianmukaisesti, muttei takaa tietojen virheettömyyttä, oikeellisuutta tai ajantasaisuutta. Kaikki verkkokaupan kuvat ovat esimerkkejä ja viitteellisiä, tuotteet ovat yksilöllisiä.
Naka Finland Oy ei takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta verkkokaupassa. 
Naka Finland Oy ei vastaa kolmansien osapuolien esittämästä informaatiosta.
MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin, tilatessaan asiakas hyväksyy toimitus- ja maksuehdot.
 Elinkeinoharjoittajan tiedonantovelvollisuuden täyttämiseksi (ADR-direktiivi): Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan  https://www.kuluttajariita.fi käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta 
Suomi